Top Banner .jpg

Creative HQ
Headquarters Design

Creative HQ works with people to unleash their inner entrepreneur. They have evolved over the years to help startups, corporate businesses and government agencies drive innovation. 

While working with Foundry Creative, CHQ approached us to re-define their Wellington based headquarters. The brief was to align the environment with their business vision and values and to establish the headquarters as a hub for Govtech innovation and business leadership. 

Tasked as lead designer on the projec
t, we worked with CHQ to recalibrate their space, helping to address their practical frustrations and transform the headquarters into a modern and inspiring work environment. We introduced a new floor plan with a re-configured reception area, more flexible work spaces, custom designed furniture, break out areas and booths for privacy. The new space fosters a more collaborative, innovative and smarter way of working.

 

It was important that the environment worked hard to attract, connect and inspire the next generation of business leaders. In response to this, we expanded their visual identity to include new dimensional illustrations and bold motivational statements that convey ideas of problem solving, growth and innovation. Custom glazing graphics, floor decals and signage were introduced to define spaces and address wayfinding needs.

CHQ now has a space where businesses can thrive, a space that is aligned with their values and vision for the future.

4 copy 5.jpg
4.jpg

Key Contributors:  Tom Montague and Wiremu Smith. A Foundry Creative project.